„Zoohigijena“ uređuje prihvatilište za životinje u Šangaju

08:05:00 23.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Javno komunalno preduzeće „Zoohigijena i veterina Novi Sad” raspisalo je javnu nabavku za kupovinu specijalizovane vrste poda za boksove u kojima su smeštene životinje u Prihvatilištu u Šangaju, a koji obuhvataju površinu od 204 kvadratna metra, kao i nabavku dodatnih metalnih elemenata za ojačavanje postojećih unutrašnjih ograda.

„Zoohigijena“ uređuje prihvatilište za životinje u Šangaju


Za kupovinu poda predviđeno je 4.100.000 dinara, u šta je uračunato i njegovo postavljanje, dok je za ojačavanje ograda planirano 1.000.000 dinara.

Trenutno je u boksovima betonski pod, koji nije praktičan jer se kruni i iziskuje dodatni novac za održavanje. Osim toga, beton je jedna od najlošijih podloga po zdravlje šapa, a većina hemikalija, kao i urin, brzo nagrizu površinski sloj poda.

„Zoohigijena” će nabaviti i dodatne metalne elemente kako bi ojačala postojeće unutrašnje ograde oko istrčavališta za pse i onemogućila im potkopavnje.

Prema Planu javnih nabavki, „Zoohigijena” bi tokom ove godine trebalo da kupi dva specijalizovana vozila: za prevoz životinja i terensko vozilo.


Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 3 m/s, NW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?