Zorana Mihajlović: Žeželjev most gotov do 21. novembra

17:08:00 22.08.2017, Komentara: 1

Novi Sad - Gradnja Žeželjevog mosta preko Dunava u Novom Sadu biće završena do 21. novembra, izjavila je danas potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i dodala da će građani uskoro moći da ga pređu pešice.

Zorana Mihajlović: Žeželjev most gotov do 21. novembra

Najavljeno navlačenje poslednjeg luka na tom mostu odloženo je jer je porastao vodostaj Dunava, ali ministarka Mihajlović tvrdi da je u narednim danima potrebno obustaviti plovidbu u tom delu reke na tri dana, kada bude odgovarajući vodostaj, da bi planirani posao bio završen.

"Cilj je da početkom novembra, odnosno do 21. novembra, bude završen Žeželjev most. Idemo onom dinamikom koja je planirana", kazala je ministarka.

Prvobitni rok za završetak Žeželjevog mosta bio je novembar 2013. godine, ali je gotovo svake naredne rok pomerani bar dve, tri puta godišnje. Poslednje obećanje da će most biti gotov dao je predsednik Vlade Vojvodine, Igor Mirović, koji je najavio da će svi radovi biti završeni 25. novembra ove godine, kada se proslavlja 99 godina pripajanja Vojvodine Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

darko

, *.dynamic.sbb.rs

neznam kako ima vise obraz da toliko laze narod o radovima na mostu,most je trebao da se zavrsi jos prosle godine .


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?