Deo Kisačke kod podvožnjaka zatvara se sutra na više meseci

08:10:00 02.10.2021, Komentara: 1

Novi Sad – Deo Kisačke ulice od ponedeljka će biti privremeno zatvoren zbog radova na rekonstrukciji i izgradnji podvožnjaka u toj ulici. Zbog ovih radova će od 3. oktobra, pa do završetka radova, važiti i privremena izmena saobraćaja.

Deo Kisačke kod podvožnjaka zatvara se sutra na više meseci


Iz Gradske uprave za saobraćaj i puteve mole građane da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i uspostavljeni režim saobraćaja, kao i da koriste alternativne pravce koji se protežu Temerinskom i Rumenačkom ulicom.

Podsetimo, ovi radovi bili su najavljeni za period od 20. septembra 2021. do 20. marta 2022. godine. Od tada autobusi na devet linija saobraćaju izmenjenom trasom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Gradimir Bački

, *.cpe.sn.co.rs

Deset metara ćuprije gradite šest meseci?Pa kakav to gigant neimarstva pobedi na tenderu u Novom Sadu.Slikajte taj Skadar na Bojani i šaljite za Ginisa.Dovedite ministre da se slikaju sa oba radnika.Za dve nedelje su skinuta četiri praga i bačena pored puta.Kada bi novosadjani svaki dan kačili snimke nadvožnjaka, možda bi se nešto i promenilo.Ovako...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 995.1 mb
Vetar: 4 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?