Goranac pušten na kućno lečenje, ubijeni bivši MMA borac

12:09:00 03.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Goran Kovačević Goranac, koji je ranjen u sinoćnjoj pucnjavi u Cankarevoj ulici, stabilno je i pušten je na kućno lečenje. Kako kažu u Kliničkom centru Vojvodine, G.K. (1974. godište) primljen je sa povredom leve podlaktice. Posle hitne, blagovremene hirurške obrade rane, on je u stabilnom stanju pušten na kućno lečenje.

Goranac pušten na kućno lečenje, ubijeni bivši MMA borac


U pucnjavi je ubijen dvadesetšestogodišnji Uroš Stefanović, za kojeg se navodi da je bio Kovačevićev telohranitelj. Stefanović se jedno vreme bavio sportom, osvojio je više medalja u rvanju, džudou i greplingu. Okušao se i u MMA, a u karijeri je upisao dva poraza. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Prema rečima žitelja Cankareve ulice, oko 21 čas se čuo čudan zvuk, a potom i nekoliko hitaca. Kako kažu, u dvorište zgrade velikom brzinom ušao je džip, potom se čulo nekoliko hitaca, nakon čega je vozilo otišlo.

Nešto kasnije u toku večeri policija je pronašla izrešetani automobil na izlazu iz Novog Sada, kod Kanala DTD, u pravcu Rumenke. Sumnja se da su vozači ovog automobila učestvovali u obračunu na Detelinari i da su na automobil pucali poginuli mladić i ranjeni muškarac kada su ih napali.


Vulin: Na ulicama će biti osetno više policajaca

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se sa načelnicima i rukovodiocima Policijske uprave Novi Sad. U saopštenju policije je navedeno da je Vulin razgovarao i sa operativcima koji rade na rasvetljavanju ubistva i ranjavanja koji su se dogodili u Cankarevoj ulici, na Detelinari.

- Ministar Vulin istakao je da policija intenzivno radi na otkrivanju počinalaca i da će se na ulicama Novog Sada primetiti osetno više pripadnika policije - saopšteno je iz MUP-a.

Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1001.3 mb
Vetar: 1 m/s, SSW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?