Grejna sezona počinje 15. oktobra

17:09:00 23.09.2022, Komentara: 1

Novi Sad – Grejna sezona u Novom Sadu trebalo bi da počne 15. oktobra, a ukoliko temperatura vazduha u 21 čas bude tri dana uzastopno 12 stepeni ili niža, sa grejanjem bi se moglo početi i ranije, ali ne pre 1. oktobra.

Grejna sezona počinje 15. oktobra


U okviru priprema za predstojeću grejnu sezonu, kako „Dnevnik“ saznaje u JKP „Novosadska toplana“, u toku je punjenje sistema, odnosno vrelovodne mreže i kućnih instalacija. Punjenje je postepeno, u svih šest toplotnih područja.

Iz JKP „Novosadska toplana“ apeluju na potrošače da u ovom periodu obrate pažnju na ispravnost kućnih instalacija i da svako curenje prijave kako bi do zvaničnog početka grejne sezone svi kvarovi bili sanirani, a isporuka toplotne enrgije za grejanje bila nesmetana.

U slučaju curenja potrebno pozvati broj telefona 4881-105 koji je, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti, na raspolaganju korisnicima 24 časa. U JKP „Novosadska toplana“ napominju da, ukoliko se prilikom punjenja kućnih instalacija za grejanje, u objektu primeti konstatovano curenje na istalacijama, neophodno je da se havarija sanira i o završetku radova obavesti Korisnički centar pozivom na broj telefona 0800-100-021.



Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

simke

, *.dynamic.isp.telekom.rs

pa sta je sa grejanjem,kad pocinjete...mozda 1 januara...


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 1005.7 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?