Humanitarna akcija novosadskih advokata za pomoć kolegi

17:09:00 17.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Advokati Advokatske komore Vojvodine od srede, 22. septembra pružaće pravne usluge građanima, a sav prikupljen novac će ići u fond za lečenje mladog kolege Milenka Jovina.

Humanitarna akcija novosadskih advokata za pomoć kolegi


Jovin boluje od akutne limfoblastne leukemije i potrebno mu je oko 200.000 evra za lečenje. Pored ličnih donacija i donacija iz same AKV, njegove kolege će svakog radnog dana dva sata dežurati u prostorijama komore i primati građane.

- Svakog radnog dana, u periodu od 14 do 16 časova, par kolega će dežurati u prostorijama AKV gde će odgovarati na telefonske pozive, mejlove i primati klijente koji dođu lično. Do sada se za dežurstvo prijavilo više od 40 advokata koji će u tom intervalu biti dostupni građanima - kažu iz AKV.

Iako se u medijima pojavila vest da će oni ove usluge naplaćivati upola manje od propisanog cenovnika, našem portalu je u AKV danas rečeno da će advokati raditi po redovnim cenama, a sav novac će ići za lečenje njihovog kolege.

Kako objašnjavaju u Komori, građani mogu svakog dana od 14 do 16 časova doći lično u njihove prostorije u Zmaj Jovinoj 20/1 ili se javiti na broj telefona 064/315-8123. Takođe, mogu im se obratiti i mejlom na adresu humanitarnaakcijaakv@gmail.com.

Klijenti koji budu dolazili lično novac će ostaviti u kutiji za donacije, dok će onima koji savet zatraže telefonom ili mejlom savet biti dat nakon što pošalju sliku ili sken uplatnice kao dokaz uplate na račun Fondacije Budi human, za Milenka Jovina.

Akcija će trajati dok ne budu prikupljena sredstva za Milenkovo lečenje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 995.0 mb
Vetar: 5 m/s, WSW
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?