Izletišta na Fruškoj gori puna građana

11:05:00 01.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Veliki broj građana Međunarodni praznik rada, 1. maj, proslavlja na Fruškoj gori tradicionalno uz roštilj. Ovo je jedno od najomiljenijih i svakako najposećenijih izletišta u Srbiji gde se okupi do 300.000 izletnika.

Izletišta na Fruškoj gori puna građana


Od jutros su izletišta na Fruškoj gori puna građana, a pojedini su stigli još juče kako bi zauzeli mesta. Inače, naknada za korišćenje motornog vozila u zaštićenom parku iznosi 300 dinara. Uz naplatu ulaznice u Nacionalni park, posetioci dobijaju i kese za prikupljanje smeća kako bi nakon boravka u prirodi sve ostavili čisto. Vatrogasne brigade su, kako je ranije navaljeno, u stanju pripravnosti, a svaka neodgovornost biće prijavljena i kažnjena.

Izletišta na Fruškoj gori puna građana


Prema rečima izletnika, na terenu se mogu videti čuvari i policija koji kontrolišu bezbednost i pružaju potrebne informacije posetiocima.

Izletišta na Fruškoj gori puna građana


Podsetimo, radnici NP Fruška gora uredili su preko 55 izletničkih lokaliteta na kojima je sproveden tretman suzbijanja krpelja kako bi se posetioci proveli što ugodnije i bezbednije. Osim na izletištima, građani 1. maj, proslavljaju i u vikedincama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 4 m/s, ESE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?