Krenula na trening, pa sletela s puta

20:11:00 18.11.2019, Komentara: 0

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko devet časova na putu između Sremskih Karlovca i Banstola teško je povređena košarkašica ŽKK „021” iz Novog Sada Iva Šicar (18) iz Stare Pazove, a lakše povrede zadobio je M. I. (65).

Krenula na trening, pa sletela s puta


Mlada košarkašica izgubila kontrolu nad vozilom kojim je upravljala dok je išla na prepodnevni trening, a potom sletela u gradilište brze pruge Novi Sad – Beograd i tom prilikom udarila u parkirani kamion.

Uzroci nesreće još nisu poznati, a iz potpuno smrskanog vozila devojku su spasavali vatrogasci, nakon čega u svesnom stanju prevezena na dalje lečenje u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Nakon blagovremenog zbrinjavanja i odgovarajuće dijagnostike ustanovljene su povrede glave i desne podlaktice. Mlada košarkašica, na svu sreću, nije životno ugrožena, ali je hospitalizovana radi daljeg konzervativnog tretmana i opservacije.

M. I., koji je zadobio lakše povrede u delu lumbalne regije je nakon dijagnostike i opservacije otpušten na dalje kućno lečenje.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?