Maloletni huligani napadaju mlađe osnovce na Novom naselju

16:01:00 30.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Proteklih dana na Novom naselju zabeleženo je više slučajeva napada maloletnih huligana na učenike Osnovne škole „Prva vojvođanska brigada“, piše 021.rs.

Maloletni huligani napadaju mlađe osnovce na Novom naselju


Kako navodi portal, huligani sa kapuljačama, palicama i letvama napadali su uglavnom decu prilikom povratka iz škole u večernjim satima. Policija je upoznata sa ovim incidentima i radi na pronalaženju počinilaca, ali i na povećanju broja patrola u ovom delu Novog naselja.

Roditelji navode da decu nižih razreda presreću uglavnom maloletnici koji su u višim razredima osnovne škole ili su tek krenuli u srednju.

Ovi maloletni huligani se kreću u grupi i decu zaustavljaju, pitajući ih za koji klub navijaju, posle čega im zadaju nekoliko udaraca. Među roditeljima se dele i poruke o napadima na decu, u koje je 021.rs imao uvid, a u nekim porukama se navodi da su slučajevi prijavljeni policiji i da je roditeljima rečeno da su isti huligani već napadali decu.

U OŠ „Prva vojvođanska brigada“ kažu da su upoznati sa događajima, te da je direktor škole razgovarao sa školskim policajcem i pomoćnikom komandira policijske stanice Satelit.

- Pojačane su patrole na delu Novog naselja oko škole i za počiniocima se intenzivno traga - navode u školi.


izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
18°
Vlažnost: 68%
Pritisak: 1010.6 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?