Meštanima Artiljeva nepoznata lica nude nelegalno priključenje na vodovod

17:05:00 25.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ upozorilo je građane naselja Artiljevo u Sremskoj Kamenici da su se pojavila NN lica koja pokreću inicijativu za izgradnju vodovodne mreže u ovom naselju.

Meštanima Artiljeva nepoznata lica nude nelegalno priključenje na vodovod


Prema njihovim saznanjima, građanima ovog naselja te osobe nude izgradnju nelegalnog priključka na nelegalno izgrađenu vodovodnu mrežu po ceni od 37.000 dinara.

- JKP „Vodovod i kanalizacija“ ovim putem obaveštava građane Artiljeva da je reč o nelegalnim radnjama, te da naše preduzeće nije sklopilo nikakav ugovor o saradnji sa licima koja su odgovorna za ovu prevaru. Takođe, obaveštene su i sve nadležne inspekcijske službe u Novom Sadu – navedeno je u saopštenju Vodovoda.

Zimus je iz ovog preduzeća navedeno da u Novom Sadu ima gotovo 300 kilometara nelegalno sagrađene vodovodne mreže priključene na sistem vodovoda. Vodom se iz ove mreže snabdeva nešto manje 10.000 potrošača koji i pored nelegalnih priključaka - ipak plaćaju utrošenu vodu. Na magistralne cevovode za Petrovaradin i Sremske Karlovce pet puta je pokušano nelegano priključenje, a dva evidentirana su u naselju Adice, rečeno je tada. Opširnije možete pročitati OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
18°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1005.8 mb
Vetar: 1 m/s, ESE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?