Mladić kvadom podleteo pod automobil

20:06:00 15.06.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Dvadesetšestogodišnji mladić teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Futoru, kada je kvadom podleteo pod automobil. On je, nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevežen u Urgentni centar KCV.

Mladić kvadom podleteo pod automobil


Nesreća se dogodila oko devet časova na uglu ulica Branka Radičevića i Zdravka Čelara u Futogu, kada je mladić upravljajući kvadom, iz još neutvrđenih razloga podleteo pod točkove automobila marke “BMW”.

Prema nezvaničnim informacijama, zahvaljujući građanima koji su dovezli viljuškar sa obližnjeg stovarišta spasen je život dvadesetšestogodišnjaka kog su uspeli da oslobode ispod vozila.

Ekipa Službe hitne medicinske pomoći je prilikom dolaska na lice mesta zatekla teško povređenog mladića, koji je posle zbrinjavanjavanja u hemodinamski nestabilnom stanju prevežen u Urgentni centar.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je u ovu zdravstvenu ustanovu primljen pacijent M. K. sa teškim politraumatskim povredama.

- Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se u Urgentnom centru na daljem lečenju – kažu u KCV.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
14°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1003.0 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?