Nova novogodišnja rasveta stiže u narednih mesec dana

19:10:00 24.10.2019, Komentara: 1

Novi Sad - Grad Novi Sad dodelio je ugovor za novu novogodišnju rasvetu firmi „Stars LTD“ iz Beograda koja ima trideset dana da isporuči opremu za novogodišnje osvetljenje. Vrednost ugovora iznosi 14.847.066 dinara, bez PDV-a.

Nova novogodišnja rasveta stiže u narednih mesec dana


Kako piše 021, na tender se javio i drugi ponuđač, firma „Somborelektro“ koja je bila prošlogodišnji dobavljač, ali je za isti posao tražila više novca nego firma sa kojom je sklopljen ugovor, odnosno 16.501.645 dinara.

U konkursnoj dokumentaciji je navedeno da će novo dekorativno osvetljenje biti u skladu sa karakterom grada, postojećim saobraćajnicama, kao i visinom objekata na lokacijama gde će ukrasi biti postavljeni.

Ukrasi će biti postavljeni u centru grada, odnosno u Zmaj Jovinoj, Trgu slobode, Trgu republike, Ulici kralja Aleksandra, ali i na Bulevaru oslobođenja, u kompleksu Dečije bolnice, kao i na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Stara novogodišnja rasveta okačena je sredinom meseca, dok se očekuje da će novi kontigent biti postavljen u narednih mesec dana.


Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Marica Mijalica

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Ludi smo bez organizovane proslave u centru grada,a rasvetu ste za te pare mogli i sami postaviti,ali da počnete u avgustu.Opet kamuflaža, da se ne setimo ni puteva po Vojvođanskim naseljima,ni domova zdravlja, pa mostova pa....


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?