Novi Sad dobija betonske stolove za stoni tenis

17:02:00 03.02.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađani još osam dana mogu da glasaju za 10 lokacija u gradu na kojima će, prema planu na proleće, biti izgrađeni betonski stolovi za stoni tenis. Svaki ima pravo da izabere pet javnih površina koje smatra najadekvatnijim za tu vrstu rekreacije.

Novi Sad dobija betonske stolove za stoni tenis

U Sonoteniserskom klubu Novi Sad smatraju da bi najbolje bilo da ovaj sport zaživi u malim stambenim blokovima između zgrada, zaklonjenim od saobraćaja i vetra.

"To je lako dostupan sport, ne bira godine, pol, visinu ili težinu, svako ga je bar nekad igrao i nesumnjivo na 10 lokacija javnih površina u Novom Sadu verujemo da će biti stonoteniski betonski stolovi, koji su podložni svim spoljnim vremenskim uticajima", kaže Dan Fracile, predsednik Stonoteniskog kluba Novi Sad.

Novosađani lokacije mogu birati OVDE, a plan je da se stolovi postave u okviru projekta "Stoni tenis u prirodi", koji će se realziovati u okviru programa "Zajednici zajedno" kompanije NIS, uz podršku Grada i Stonoteniskog kluba Novi Sad.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?