Od ponedeljka trojka i 13-ica izmenjenom trasom

13:08:00 01.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Autobuske linije broj 3 i 13 od ponedeljka će saobraćati izmenjenom trasom. Razlog za to su radovi na rekonstrukciji vrelovodnog priključkla za objekat u ulicama Oblačića Rada, Milenka Grčića, Filipa Filipovića i Starine Novaka. Izmenjen režim saobraćajnih linija važiće do do 15. avgusta.

Od ponedeljka trojka i 13-ica izmenjenom trasom


LINIJA BROJ 3


Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi saobraćaju pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu u Ulici Kornelija Stankovića - Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a).


Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište u Ulici Kornelija Stankovića - Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a), saobraćaju pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


LINIJA BROJ 13


Smer sa Univerziteta: Autobusi saobraćaju Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu na Bulevaru Evrope - Bulevar vojvode Stepe.


Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište na Bulevaru Evropa –Bulevar vojvode Stepe, saobraćaju pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1005.1 mb
Vetar: 4 m/s, ESE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?