Od sutra zabrana saobraćaja od Maksima Gorkog do Žarka Zrenjanina

19:08:00 24.08.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Sutra počinju radovi u ulicama Žarka Zrenjanina i Stražilovskoj, što će usloviti promenu režima saobraćaja.

Od sutra zabrana saobraćaja od Maksima Gorkog do Žarka Zrenjanina


Od petka, 25. avgusta, do nedelje, 3. septembra, na snazi će biti privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Ulici Žarka Zrenjanina i delu Stražilovske ulice, na deonici od Ulice Maksima Gorkog do Ulice Žarka Zrenjanina, zbog izvođenja radova na popravci kolovozne konstrukcije.

Od sutra zabrana saobraćaja od Maksima Gorkog do Žarka Zrenjanina


Sa Bulevara Mihajla Pupina neće biti moguća skretanja u Ulicu Žarka Zrenjanina.

Zbog ovih radova će pojedine autobuske linije GSP-a od sutra promeniti trasu kretanja. Ova izmena važiće do 3. septembra.

Od sutra zabrana saobraćaja od Maksima Gorkog do Žarka Zrenjanina


Linije 1, 4, 8

Smer ka Limanu - Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi će saobraćati pravo Bulevarom Mihajla Pupina, skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Kej žrtava racije, desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Fruškogorskom ulicom, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Smer sa Limana - Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara, skretati levo na Kej žrtava racije, produžavati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na Trg Neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, pored postojećih stajališta drugih linija, koristiće se privremeno stajalište na Bulevaru cara Lazara - ispred Tehnološkog fakultata.

Linije 9, 9A

Smer iz Petrovaradina - Autobusi će posle Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom, odakle će saobraćati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja - Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara, skretati levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje pravo preko Varadinskog mosta.

Na izmenjenom delu trase, pored postojećih stajališta drugih linija, koristiće se privremeno stajalište na Bulevaru cara Lazara - ispred Tehnološkog fakultata.

Linije 12, 18A, 18B

Smer iz centra - Od raskrsnice Uspenske i Jevrejske ulice autobusi će skretati desno u Jevrejsku ulicu, levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Limana - Sa raskrsnice Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja autobusi će skretati levo na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu do Šafarikove ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristićče se postojeća stajališta drugih linija.

Linije 60, 61, 62, 63, 64, 69

Smer prema Novom Sadu - Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina trasa se pruža dalje Bulevarom Mihajla Pupina, Jevrejskom ulicom i desno Bulevarom oslobođenja, odakle se nastavlja redovno.

Smer iz Novog Sada - Sa raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi će skretati levo u Jevrejsku ulicu, desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina, nastavljati pravo Bulevarom Mihajla Pupina i dalje preko Varadinskog mosta.

Na izmenjenom delu trase koristićče se postojeća stajališta drugih linija.

Linija FUS 2 - Festival uličnih svirača

Smer Limana 4 - Petrovaradin - Iz Stražilovske ulice autobusi će skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradski kejom, skretati levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje pravo preko Varadinskog mosta.

Smer Petrovaradin - Liman 4 - Sa Varadinskog mosta autobusi će skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati pravo Kejom žrtava racije, skretati desno u Maksima Gorkog i zatim levo u Stražilovsku ulicu odakle će nastavljati redovnom trasom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
14°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1014.6 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?