Osumnjičeni za ubistvo bivše devojke na Grbavici se tereti i za pljačku menjačnice

13:12:00 29.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Državljaninu Crne Gore D.D. (28) iz Herceg Novog, osumnjičenom da je u četvrtak u popodnevnim satima na Grbavici ubio bivšu devojku D.J. (25), na predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak je odredio pritvor do 30 dana. Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bekstva, da boravkom na slobodi ne bi ponovio krivično delo i mogao da utiče na svedoke, ali i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičeni za ubistvo bivše devojke na Grbavici se tereti i za pljačku menjačnice

foto: Mesto na kojem je ubijena D.J.

V
ečernje novosti saznaju da se prilikom privođenja D.D. branio ćutanjem i da nije govorio ništa o ubistvu za koje se tereti. On se sumnjiči da je ubodima nožem u predelu vrata i grudnog koša, usmrtio bivšu devojku, a kao motiv zločina, pominje se ljubomora, jer je nesrećna devojka pre nekoliko meseci prekinula sa njim emotivnu vezu.

Kako pišu Novosti, on je, navodno, želeo da se pomire, te je 23. decembra došao iz Crne Gore u Novi Sad, nameravajući da se sretne sa njom. U četvrtak, 26. decembra popodne došao je pred zgradu i čekao kada će ona da se vrati sa posla. Prišao joj je i započeo raspravu, a onda je u jednom trenutku izvadio nož iz jakne i ubo je u vrat i grudi. Nesrećna devojka je pala na asfalt, a on je u susedni haustor bacio krvavu jaknu i mobilni telefon, a onda pobegao. D.D. se vratio u hostel u kojem je odseo, presvukao i spakovao stvari. Krenuo je na autobusku stanicu, ali fa je policija uhapsila.

Osim za ubistvo, osumnjičenog krivična prijava tereti i za razbojništvo koje se dogodilo 25. decembra u jednoj menjačnici, gde je, kako se sumnja, preteći nožem oteo pazar.


Izvor: Večernje novosti


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1000.1 mb
Vetar: 9 m/s, SE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?