Osumnjičeni za ubistvo u Suseku branio se ćutanjem

13:07:00 23.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Bošku M. (65) iz Suseka, osumnjičenom da je u četvrtak pre podne u tom selu iz lovačke puške ubio komšiju Milomira Duranića (65), a teško ranio Jovanku Paroški (59), određen je pritvor do 30 dana.

Osumnjičeni za ubistvo u Suseku branio se ćutanjem

Boško M. se tokom saslušanja pred zamenikom višeg javnog tužioca branio ćutanjem, uz jedinu napomenu da je s ubijenim već godinama bio u svađi.

Boško M. je u četvrtak oko 9.30 sati ušao u dvorište Duranićeve kuće u Ulici Nikole Tesle u Suseku i s dvadesetak metara udaljenosti pucao u Duranića, koji je bio u voćnjaku. Nakon toga je pucao i na Jovanku Paroški, koja je u teškom stanju zbrinuta na Institutu u Sremskoj Kamenici.

"Dnevnik" prenosi navode komšija, koji kažu da nesuglasice, koje su u četvrtak kulminirale ubistvom, traju već godinama i započele su zbog svađe oko ograde između njihovih imanja, a u novosadskom sudu se već četiri godine vodi i jedna parnica.

Izvor: Dnevnik.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1005.3 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?