Počela prodaja sezonskih ulaznica za Štrand

08:05:00 09.05.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Kupališna sezona na Štrandu zvanično je počela, a iako se ulaz na plažu se neće naplaćivati do 16. maja, počela je prodaja sezonskih ulaznica.

Počela prodaja sezonskih ulaznica za Štrand


Kako navode u JKP „Gradsko zelenilo“, zainteresovani građani sezonske ulaznice mogu kupiti na glavnoj blagajni Štranda svakog dana od osam do 19 časova.

- Zakupci velikih kabina imaju pravo na četiri ulaznice, a zakupci malih kabina dve ulaznice po ceni od 300 dinara, a dokumentacija koju je potrebno priložiti je potvrda o plaćenom zakupu kabine za tekuću godinu (original na uvid) – kažu u Zelenilu.

Cene ulaznica se nisu menjale i iznose 50 dinara dnevna, 1.345 sezonska ulaznica bez popusta i 1.150 dinara sezonska sa popustom (đaci, studenti, penzioneri).

Kao i prethodnih godina akcija „Humanitarni ponedeljak“ biće nastavljena i ove godine.

Svi sugrađani koji imaju potrebu za pomoć u lečenju teških i retkih bolesti svoje zahteve mogu predati na glavnoj blagajni Štranda.

U okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“ ulaz na plažu ponedeljkom se neće naplaćivati, a posetioci plaže će u zamenu za kartu moći da prilože pomoć uskladu sa svojim mogućnostima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, NW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?