Počinju auto-trke na Mišeluku, zatvara se Most slobode

19:06:00 01.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Auto-trka „Velika nagrada Novog Sada 2017“ biće održana u nedelju, 4. juna u podne na Mišeluku. Dan ranije, u subotu, 3. juna u 11.45 časova biće održan zvanični kvalifikacioni trening za startne pozicije. Upravo zbog toga će Most slobode biti zatvoren za saobraćaj u subotu i nedelju u periodu od 10 do 16 časova. Trku organizuje Sportski auto-moto karting klub 021, uz podršku Grada Novog Sada.

Počinju auto-trke na Mišeluku, zatvara se Most slobode

Predsednik Sportskog auto-moto karting kluba 021 Marko Sandiki rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da je kružna auto-trka „Velika nagrada Novog Sada 2017“ i ove godine uvrštena u kalendar Sportskog auto i karting saveza Srbije i biće bodovana za otvoreni šampionat Srbije. Na trci se očekuje nastup takmičara iz Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine.


U sklopu promocije ovih trka, organizatori će realizovati i programe koji za cilj imaju promociju bezbednosti u saobraćaju. Tako će javni čas o bezbednosti u saobraćaju, uz prisustvo desetak trkačkih automobila, biti održan na Trgu slobode sutra u 12 časova.

Ulaznice za trku, koje će biti prodavane na svim prilazima stazi, koštaju 300 dinara, a deo prihoda od prodatih karata biće uplaćen u humanitarne svrhe.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 1008.6 mb
Vetar: 2 m/s, N
Čet 12° - 21° Mogući pljuskovi
Pet 12° - 22° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?