Ponovo kasni otvaranje novog Žeželjevog mosta, novi datum - kraj avgusta

10:07:00 24.07.2018, Komentara: 2

Novi Sad – Ponovo je odloženo otvaranje novog Žeželjevog mosta za drumski saobraćaj koje je bilo najavljeno za „oko 20. jula“. Novi plan da se to desi, prema nezvaničnim saznanjima „Politike“, jeste kraj avgusta, mada su most i deo pristupnih puteva koji se grade na obe obale spremni još od 18. jula.

Ponovo kasni otvaranje novog Žeželjevog mosta, novi datum - kraj avgusta


Kako navodi list, dan ranije su ti putevi oprani i sve je ukazivalo na to da konačno sve ide po planu.

Razlog za novo čekanje, koje će agoniju dugu skoro dve decenije, od kako je u NATO bombardovanju srušen stari Žeželjev most, produžiti za još mesec dana, leži, navodno, u usaglašavanju protokola sa visokim zvanicama Evropske unije koje će prisustvovati svečanom otvaranju. Naime, vreme je godišnjih odmora, pa se usklađuje kada bi otvaranju mogli da prisustvuju i evropski komesari za proširenje Johanes Han i za transport Violeta Bulc.


Izvor: Politika


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Сремац

, *.dynamic.kdsinter.net

Срам их било,зар имају образа доћи на место злочинс који су починили 1999.За ових готово 20 година Србија је изгубила много,јер је сав транспорт ишао преко Мађарске,Румуније и Бугарске ка истоку,а ми грађани памтимо НАТО агресију фашитичких сила ЕУ на челу сс САД.Који дебили чекају наше злотворе да отворе мост?


Brankica

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Glup razlog za odlaganje otvaranja mosta.Po mom mišljenju most bi trebao da se zove replika Żeżeljevog mosta,pa da se mnogi zapitaju iz Evrope zašto replika


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?