Preminuo tinejdžer koji se slučajno, pred drugovima, upucao u glavu

14:09:00 29.09.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanin Ognjen T. (17), koji se pre nedelju dana slučajno upucao u glavu, preminuo je juče oko ponede u Dečjoj bolnici, saznaje Blic.

Preminuo tinejdžer koji se slučajno, pred drugovima, upucao u glavu

Ovu informaciju su potvrdili i nadležni u toj zdravstvenoj instituciji, čiji lekari i posle nedelju dana intenzivne borbe za život nesrećnog mladića nisu uspeli da ga spasu zbog izuzetno teških povreda.

Ognjena je metak kalibra 9 mm pogodio u predelu između obraza i slepoočnice, a prelimirani rezultati istrage pokazali su da u ovom incidentu nema elemenata krivičnog dela, odnosno da povrede nesrećnom mladiću nije zadalo drugo lice.

Izvor "Blica" iz policije ispričao je da je istragom utvrđeno da se mladić igrao pištoljem marke Zastava CZ – 88, te da je verovatno usled nestručnog rukovanja pištolj opalio, a hitac ga je pogodio u glavu.

"To su potvrdili i svedoci, a Ognjena T. su policajci i lekari službe Hitne pomoći zatekli u besvesnom stanju sa pištoljem u ruci. Budući da mu je pištolj bio grčevito stisnut u šaci, došli smo do zaključka da je došlo do samoranjavanja", ispričao je taj izvor iz policije.

Podsetimo, ovaj incident dogodio se prošlog vikenda, u noći između petka i subote oko jedan sat nakon ponoći u prolazu iza zgrade broj 1 u Ulici Kaće Dejanović u novosadskom Novom Naselju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?