Protest „Pravda za Ninu“ danas u 10 časova ispred suda

08:08:00 23.08.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Protest „Pravda za Ninu“ biće održan danas od 10 časova ispred zgrade pravosudnih organa u kojoj se nalaze Apelacioni, Viši, Osnovni i Privredni sud, kao i nadležna tužilaštva.

Protest „Pravda za Ninu“ danas u 10 časova ispred suda


Rodbina i prijatelji tragično nastradale Nine Rađenović nastavljaju sa protestom, jer su, kako kažu, nezadovoljni načinom na koji se vodi pravosudni postupak u vezi saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila dvadesetjednogodišnja devojka.

Prema rečima Nininog oca, oni su razočarani jer osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće nije određen pritvor i, kako je istakao na protestu u petak, sumnja da neko opstruiše postupak.

Podsetimo, Osnovni sud u Novom Sadu odbio je u petak predlog novosadskog Osnovnog javnog tužilaštva za određivanje pritvora protiv P. R. (21) iz Sremskih Karlovaca, koji se sumnjiči za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Nina Rađenović, o čemu možete čitati OVDE

Rodbina i prijatlji stradale devojke traže i da se ispita rad policije, tužialštva i suda jer se sumnjaju da je bilo propusta u dosadašnjem postupku.

Dvadesetjednogodišnja Nina Rađenović poginula je 6. juna, kada je na nju, pri velikoj brzini, naleteo automobil kojim je upravljao dvadesetjednogodišnji mladić iz Sremskih Karlovaca. Kako je rečeno u policiji nakon saobraćajne nesreće, mladić koji se nalazio za volanom automobila dobio je krivičnu prijavu zbog sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a koji je nakon saslušanja kod tužioca pušten da se brani sa slobode.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1001.7 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?