Radnici JKP „Gradsko zelenilo“ počeli sa košenjem trave

08:03:00 05.03.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Radnici JKP „Gradsko zelenilo“ počeli su košenje na pojedinim lokacijama u gradu. Blaga klima, vlažno i toplo vreme doveli su do naglog rasta trave, pa je kosidba morala da počne ranije nego inače.

Radnici JKP „Gradsko zelenilo“ počeli sa košenjem trave


Ekipe JKP „Gradsko zelenilo“ juče su kosili travu duž Bulvara oslobođenja, uz Partizansku ulicu, zatim u Hajduk Veljkovoj, Bulevaru cara Lazara, Kameničkom parku, u stambenom bloku na Bulevaru Kralja Petra, prilazima Futoškom parku i aleji Mike Antića.

Pored toga, u toku je okopavanje šiblja na Bulevaru oslobođenja i ulici Janka Veselinovića. Lišće je sakupljanu u stambenom bloku Braće Dronjak - Partizanskih baza - Slobodana Jovanovića - Bulevar Jovana Dučića, i stambenom bloku Stevana Hristića - Partizanskih baza – Ložionička.

Nastavljena je popuna gradskih drvoreda. Juče su zasađena tri kestena na Bulevaru vojvode Stepe, a nastavljeno je i zimsko tretiranje šiblja i niskog drveća zaštitnim preparatima, kao i prihrana i zalivanje drveća posađenog u prethodnom periodu.



Foto: Gradsko zelenilo


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
15°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Pet 13° - 17° Pljusak
Sub 11° - 22° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?