RHMZ proglasio narandžasti meteo-alarm za Novi Sad i upozorava na naglu promenu vremena

09:07:00 25.07.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Danas će biti malo i umereno oblačno i veoma toplo. Krajem dana i tokom noći doći će do lokalnog razvoja oblačnosti, kiše i pljuskova s grmljavinom uz pad temperature. Moguć je i jak olujni severni vetar, a ponegde se očekuje i grad. Maksimalna temperatura 34 stepena.

RHMZ proglasio narandžasti meteo-alarm za Novi Sad  i upozorava na naglu promenu vremena


Republički hidrometeorološki zavod proglasio je narandžasti meteo-alarm za područja Bačke, Banata, Srema, Beograda i Zapadne Srbije. To znači da nas očekuju opasne vremenske pojave takvog inteziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje. Treba biti vrlo obazriv, svestan rizika i redovno informisan o detaljima očekivanih meteoroloških uslova i pratiti savete koje daju nadležne državne službe.

Za sutra meteorolozi najavljuju osetno svežije vreme mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Dnevna temperatura u padu u odnosu na današnji dan i kretaće se od 19 do 23 stepena.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 6 m/s, SSE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?