Rugla u Vojvode Mišića više neće biti

18:12:00 18.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - U toku je rušenje zgrade u Ulici vojvode Mišića broj 20, koja je već godinama ruglo i predstavlja opasnost za prolaznike.

Rugla u Vojvode Mišića više neće bitiFoto: 021.rs

Ova zgrada je odavno napuštena, a stanovnici okolnih zgrada kažu da su u nju počeli da se useljavaju beskućnici i okupljaju narkomani.

Ko je vlasnik ove parcele nije poznato, jer u katastru nepokretnosti ti podaci nisu dostupni i pisalo je da je sve pod hipotekom, mada se od komšija ranije moglo čuti da je vlasnik jedan lokalni biznismen koji je tu planirao da sagradi zgradu, piše portal 021.

Ipak, urbanističkim planom dozvoljeno je na ovom mestu sagraditi zgradu, ali da li će se to desiti za sada nije poznato.

Rugla u Vojvode Mišića više neće bitiJedna od napuštenih kuća u Novom Sadu.

Inače, na teritoriji grada postoji više od 20 napuštenih objekata i gradilišta, a kada se uračunaju i stare napuštene kuće taj broj je višestruko veći. Novosađanima su zbog toga ugroženi zdravlje i bezbednost. O tome smo ranije pisali, pa detaljnije pročitajte na ovom linku.

Izvor: 021.rs, novisad.com


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 4 m/s, NW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?