Siniša Kovačević i Branislav Lečić na protestu "Jedan od pet miliona", Marčelo pred studentima

09:04:00 03.04.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Dramski pisac Siniša Kovačević i glumac Branislav Lečić obratiće se građanima na protestu "Jedan od pet miliona" u petak, 5. aprila, od 18 sati, na platou Srpskog narodnog pozorišta.

Siniša Kovačević i Branislav Lečić na protestu "Jedan od pet miliona", Marčelo pred studentima

U protestu će učestvovati i studenti Univerziteta u Novom Sadu, pod sloganom "Položićemo i ovaj ispit", pred kojima će od 17h sati, kod fontone ispred Studentskog doma "Slobodan Bajić", govoriti pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo. On će sa studentima doći do SNP-a i zvaničnog protestnog skupa. Ruta šetnje za sada nije saopštena.

Protest "Jedan od pet miliona" juče je prijavljen policiji. Tada je ustanovljeno da su za isto mesto i vreme miting podrške Aleksandru Vučiću ranije prijavili naprednjaci.

Bez obzira što se skupovi "Jedan od pet miliona" već četiri meseca održavaju petkom od 18 sati, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ocenio je da najava protesta, u vreme naprednjačkog mitinga, pokazuje da deo opozicije želi sukobe.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1000.7 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?