Škola demantuje: Učenici nisu posetili dom folk pevačice

10:06:00 04.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Đaci su samo prošli pored kuće Svetlane Ražnatović, tvrde u Osnovnoj školi "23. oktobar" iz Sremskih Karlovaca, nakon što su se u medijima pojavile informacije da su učenici trećeg raazreda, na jednodnevnoj ekskurziji u Beogradu posetili dom te folk pevačice.

Škola demantuje: Učenici nisu posetili dom folk pevačice

Direktor škole Goran Maravić, oštro je demantovao glasine i najavio tužbe, rekavši da je u celoj priči jedino tačno da je oko 60 đaka trećeg razreda bilo na jednodnevnoj ekskurziji u Beogradu, ali bez posete Ceci, i da u školi sumnjaju da je tu informaciju poturio jedan roditelj čije dete nije ni išlo na ekskurziju.

- Da se sve to zaista dogodilo, momentalno bih podneo ostavku na ovu funkciju koju obavljam 15 godina. Da, tačno je i to da su videli pevačicinu kuću, ali je to bilo neizbežno jer se nalazi u blizini stadiona Crvene zvezde, koji su išli da posete. Vozeći se autobusom do stadiona, u jednom trenutku, vodič je pokazao rukom na Cecinu kuću i rekao deci da ona tu živi. To je, tako da kažem, bio jedini kontakt s pevačicom - tvrdi Maravić.

Izvor: novosti.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?