Sutra izmenjen režim saobraćaja na Telepu, bus 12 menja trasu

19:10:00 25.10.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog izgradnje vodovodnog i kanalizacionog priključka, sutra će biti izmenjen režim saobraćaja u Kotorskoj BB kod kućnog broja 20. To će usloviti izmenu trase kretanja autobusa GSP na liniji 12. Izmena se odnosi samo na sutra, 26. oktobar.

Sutra izmenjen režim saobraćaja na Telepu, bus 12 menja trasu


Autobusi na liniji 12 će se kretati na sledeći način:

Smer Centar - Telep

Na raskrsnici ulica Heroja Pinkija i Mornarske autobusi će skretati desno u Mornarsku ulicu, levo u Ulicu Ćirila i Metodija, na raskrsnici ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare skretaće levo u Ulicu Feješ Klare, zatim desno u Ulicu Stanoja Glavaša i dalje nastavljati da saobraćaju redovnom trasom.

U toku izmene trase privremeno stajalište nalaziće se u Mornarskoj ulici, nakon skretanja iz ulice Heroja Pinkija, a neće biti u funkciji stajalište Feješ Klare/Ćirila i Metodija.

Smer Telep - Centar

Od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare, autobusi će saobraćati pravo Ulicom Ćirila i Metodija, skretati desno u Mornarsku ulicu, levo u ulicu Heroja Pinkija i dalje nastavljati da saobraćaju redovnom trasom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 56%
Pritisak: 1014.3 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?