U Betaniji od petka rođeno 46 beba

17:01:00 18.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 46 beba rođeno je u novosadskom porodilištu od petka 15. januara ujutru, do jutros u isto vreme. Rođeno je 20 devojčica i 26 dečaka.

Bliznakinje devojčice rodila je Tijana Jokić iz Ravnog Sela.

U Betaniji od petka rođeno 46 beba

Mame ostalih devojčica su Tamara Ivković-Kecman, Zorica Pojetar, Milena Divnić, Jelena Sićević, Snežana Stojanović i Anka Mijanović iz Novog Sada, Božana Malinović iz Futoga, Tatjana Ličina iz Kaća, Branka Bojić iz Elemira, Sanela Vasilić iz Neština, Natalija Trifunović iz Ogara, Zlatica Nikolić i Sretislava Marković iz Bačke Palanke, Milica Vujaklija iz Gospođinaca, Aleksandra Bastaja iz Loka, Maja Kokeza iz Obrovca, Aleksandra Zorić iz Temerina i Tamara Popov iz Sremskih Karlovaca.

Dečake su rodile Borka Malčić, Olja Barac, Ljiljana Dragosavljević-Savin, Milena Božulić, Jovana Jelić, Jelena Mitrović, Jelena Markov, Nataša Zelić, Maja Deak, Vanja Pupović i Radojka Jokšić-Mazinjanin iz Novog Sada, Maja Mandić iz Veternika, Milana Stanišić iz Starih Ledinaca, Jelena Subotički iz Kaća, Kristina Minozzi iz Bača, Zorana Drakulić iz Žablja, Sanja Mažić iz Nadalja, Milica Delić i Tamara Šite iz Temerina, Stefani Vlaški iz Titela, Ljubica Paroški iz Bačke Palanke, Divna Subotić iz Čuruga, Jarmila Palenkašova i Jelena Kevensky iz Bačkog Petrovca, Vera Peulić iz Bačkog Novog Sela i Nada Simeunović iz Bačkog Gradišta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Sumaglica
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?