Ubica devojke u Novom Sadu nije član Lovačkog udruženja, izbačen nakon prijave za nasilje

13:05:00 11.05.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Lovački savez Srbije oglasio se saopštenjem povodom medijskih navoda da je V. R. (34), koji je juče ubio devojku I. R. (27), a potom izvršio samoubistvo, bio lovac.

Ubica devojke u Novom Sadu nije član Lovačkog udruženja, izbačen nakon prijave za nasilje


Kako navode u Lovačkom savezu Srbije, oni su se odlučili da istupe u javnost nakon nemilog događaja koji se desio u Novom Sadu i niza poluinformacija koje kruže medijima.

- Mladić koji je usmrtio devojku uradio je to ilegalnim oružjem koje nije lovačko. Mladiću je oduzeto svo oružje nakon izricanja zabrane prilaska, nije bio legalni vlasnik oružja, pa ni lovačkog oružja. Počinilac je izbačen iz Lovačkog udruženja, samim tim nije ispunjavao uslove za učešće u lovu - naglašavaju u Lovačkom savezu Srbije i dodaju da isticanje u medijima da je V. R. bio lovac ima malicioznu nameru i tendenciju da naruši reputaciju lovaca Srbije.

- Nonsens isticanja ove činjenice jednak je isticanju činjenice da je neko vozač, fudbaler amater, filatelista itd – dodaju u Lovačkom savezu Srbije i napominju da se ovaj zločin kao ni prethodni zločini, nisu odvili uz korišćenje lovačkog oružja.

Podsetimo, V. R. je na društvenim mrežama postavljao slike iz lova, te se iz tog razloga i pominjao kao lovac. On je juče nešto pre 17 časova došao u salon svoje bivše devojke i pucao u nju, a potom i u sebe. Detaljnije o ovoj tragediji možete čitati OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?