Ubice MMA borca i dalje nisu uhapšene

19:09:00 06.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Uroš Stefanović koji je ubijen u četvrtak uveče u dvorištu zgrade u Cankarevoj ulici broj 8, sahranjen je danas u Novom Sadu, a za neposrednim izvršiocima ovog krivičnog dela se i dalje traga. U pucnjavi na Detelinari ranjen je i Goran Kovačević Goranac, a novosadska policija je juče privela 13 osoba zbog sumnje da su umešani u ovaj zločin.

Ubice MMA borca i dalje nisu uhapšene


Više javno tužilaštvo je, kako su saopštili danas, u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a i Žandarmerije, u okviru predistražnog postupka, preduzelo različite radnje u skladu sa zakonom, sa ciljem rasvetljavanja svih okolnosti.

- Kao što je u saopštenju MUP-a rečeno, zajedničkim radom rasvetljeno je krivično delo teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića, te se za neposrednim izvršiocima intenzivno traga. Oni će nakon hvatanja biti privedeni i saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu, zbog krivičnog dela teško ubistvo iz čl.114. st.1. koje je kažnjivo Krivičnim zakonikom Republike Srbije, kaznom zatvora od najmanje deset godina ili doživotnim zatvorom. Najzad, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, u saradnji sa drugim državnim organima, nastavlja dalji rad na ovom slučaju i preduzima sve radnje radi obezbeđivanja dokaza povodom ovog događaja, nakon čega će se doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena – navodi Više javno tužilaštvo.

Kako se dodaje u saopštenju VJT, Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu odobrilo je zadržavanje pojedinih lica zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela iz nadležnosti tog tužilaštva.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?