Uhapšen mladić koji je iz vazdušne puške pucao po prolaznicima

20:05:00 16.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska policija uhapsila je M. J. (19) zbog sumnje da je u periodu od 3. do 5. maja u više navrata pucao na građane iz vazdušne puške.

Uhapšen mladić koji je iz vazdušne puške pucao po prolaznicima


On je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti kada je, u nekoliko navrata, iz svog stana pucao iz vazdušne puške i lakše povredio četvoro građana. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

Javnost je početkom maja mogla da čita o povredama koje su zadobili jedna Novosađanka dok se šetala ulicom, kao i Stevica Nikolić dok je stajao kraj širom otvorenog prozora svog stana koji se nalazi u ulici Kraljevića Marka 60. Dragan se u jednom trenutku počešao po licu i baš u tom momentu ga je pogodila dijabola, koja je završila u njegovoj šaci. Još nekoliko dijabola uskoro je "uletelo" u njegov stan.

Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji su, eventualno, oštećeni ovim krivičnim delom, a nisu to prijavili policiji, da se jave na broj telefona: 021/451-125.

Policija od 3. maja pokušavala je da identifikuje osobu koja je iz vazdušne puške pucala na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i ulice Save Ljubojeva. Zbog zadobijenih povreda nekoliko osoba moralo je da se javi u Urgentni centar. Poslednjih dana slična situacija je i u Beogradu, gde nepoznata osoba u Sarajevskoj ulici u centru grada iz vazdušne puške puca na prolaznike.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 57%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 3 m/s, N
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?