Uhapšeni napadači na mladiće albanske nacionalnosti

16:10:00 09.10.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija rasvetlila je napad na dvojicu mladića albanske nacionalnosti. Kako je navedeno u saopštenju Policijske uprave Novi Sad, uhapšene su četiri osobe zbog nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

Uhapšeni napadači na mladiće albanske nacionalnosti

Policija je uhapsila V. R. (1996), D. R. (1995), M. Z. (1999) i J. P. (1994) zbog sumnje da su u nedelju, oko pola tri ujutru, u Futoškoj ulici pretukli i naneli teške telesne povrede devetnaestogodišnjaku iz Prizrena, a lakše povrede dvadesettrogodišnjaku iz

Novog Sada. Povređeni mladići su albanske nacionalnosti.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Sadu.

- Iako dosadašnja istraga, uključujući i razgovor sa osumnjičenima, ali i jednim od oštećenih, ukazuje da ovaj incident nije podstreknut na nacionalnoj osnovi, policija će ispitati sve navode veoma detaljno i doći do potpune istine – izjavio je ministar policije Nebojša Stefanović.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?