Uređuje se centar grada kod Uspenske crkve

17:11:00 18.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad – U toku je obnova dela kolovoza u centru grada. U pitanju je deonica od Uspenske crkve do raskrsnice Kisačke i Temerinske ulice, a biće uređena i autobuska stajališta.

Uređuje se centar grada kod Uspenske crkve


Uređenjem autobuskog stajališta i jedne od najprometnijih deonica, biće povećana bezbednost učesnika u saobraćaju, a i grad će izgledati lepše.

Osim rekonstrukcije oštećenog kolovoza i autobuskog stajališta, JKP „Put“ postavlja i usporivače brzine. Usporivači su u prethodnom periodu postavljeno na više mesta u Gradu.

- Uradili smo desetak usporivača brzine u Sremskoj Kamenici i to u tri ulice: Svetozara Markovića, Sonje Marinković i Skojevskoj, dok smo u Ledincima uradili u dve ulice usporivače i to u Zmaj Jovinoj i Somborski put. Naravno, do kraja sezone, ako nas vremenski uslovi posluže,uradićemo i preostalih desetak usporivača, koji će biti postavljeni u ulicama u Stepanovićevu, Kovilju i u tri ulice u Novom Sadu: Ćirila i Metodija, Jovana Hristića i u naselju Ribnjak - kaže za RTV Biljana Ćubić, potparolka JKP „Put“.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?