Vozovi od sledeće nedelje idu preko novog Žeželja

17:04:00 03.04.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Vozovi će početi da saobraćaju novim Žeželjevim mostom u Novom Sadu od naredne nedelje, najavila je potpredsednica vlade i ministarka građevine Zorana Mihajlović.

Vozovi od sledeće nedelje idu preko novog Žeželja

foto: Grad Novi Sad



- Možda to bude već u subotu, ali neka to bude sledeće nedelje, krenuće kompletan železnički saobraćaj na Žeželjevom mostu - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara.

Ona je rekla da će za mesec dana od tog dana biti u funkciji i kompletne pristupne saobraćajnice i putnički saobraćaj na tom mostu.

Podsetimo, prilikom svečanog obilaska radova na novom železničko-drumskom mostu predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je najavio da će vozovi krenuti oko 6. aprila, a drumski saobraćaj najkasnije do 1. jula. Više o tome možete pročitati OVDE.

Novi most dug je 474 metra, ima dva železnička koloseka za brzine do 160 kilometara na sat, dve trake za drumski saobraćaj i dve biciklističke staze.


Izvor: Tanjug/RTS


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.3 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?