Vrbašanin uhapšen zbog razbijanja stakla na prostorijama Pokreta socijalista

16:12:00 10.12.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je L. V. (27) iz Vrbasa zbog sumnje da je učinio krivična dela nasilničko ponašanje i neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Vrbašanin uhapšen zbog razbijanja stakla na prostorijama Pokreta socijalista


Sumnja se da je on, prošle subote tokom protest protiv Zakona o eksproprijaciji, Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, kao i namere kompanije Rio Tinto da eksploatiše jadarit na području Mačve, rukom razbio stakla na prostorijama Pokreta socijalista u Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Sadu o čemu možete čitati OVDE

Pretresom stana u Novom Sadu, u kome osumnjičeni boravi, policija je pronašla oko 126 grama marihuane, digitalnu vagu i novac, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Njemu je odrđeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je, uz krivičnu prijavu, priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Osumnjičeni je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, nakon čega je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu predloženo da se L. V. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Inače, za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga zaprećena je kazna zatvora od tri do dvanaest godina.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?