Zalutali metak koji je ranio devojčicu ispalio POLICAJAC

20:06:00 11.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Zalutali metak sa svadbenog veselja, koji je juče ranio devojčicu u ruku dok je sa vršnjacima bila na rođendanu u jednom dvorištu, ispalio je policajac G. K. (29), koji se ženio.

Zalutali metak koji je ranio devojčicu ispalio POLICAJACfoto: A. K.

Njega je novosadska policija uhapsila i osumnjičen je za izazivanje opšte opasnosti i teško delo protiv opšte sigurnosti. Zadržan je u pritvoru do 48 sati.

On se tereti da je juče u Sremskoj Kamenici, na svadbenom veselju, ispalio iz pištolja metak koji je ranio u ruku desetogodišnju devojčicu u Alibegovcu.

Direktor policije Vladimr Rebić rekao je da će, osim procedure koja je predviđena za ovo krivično delo, policajac G. K. biti udaljen iz Ministarstva unutrašnjih poslova do okončanja disciplinskog postupka.

"Odlučnom reakcijom želimo da poručimo da ćemo brzo i energično kazniti sve one koji smatraju da ih policijska značka može abolirati u činjenju krivičnih dela i bahatom ponašanju prema građanima Srbije", poručio je Rebić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
15°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 10 m/s, SE
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?