Zapaljen automobil poznatog novosadskog advokata

17:07:00 19.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Automobil u vlasništvu porodice Srđana Sikimića, doskorašnjeg predsednika Advokatske komore Vojvodine, zapaljen je kasno sinoć na parkingu u blizini kancelarije tog poznatog novosadskog advokata.

Zapaljen automobil poznatog novosadskog advokatafoto: Facebook / NSU - Uživo sa novosadskih ulica

Vlasnik automobila je Mladen, sin Srđana Sikimića, ali ga je, prema pisanju Blica, najviše koristila supruga bivšeg predsednika AKV.

Kako je za ’’Blic’’ izjavio Sikimić, policija je jutros izvršila uviđaj u prisustvu veštaka koji su utvrdili da je automobil namerno zapaljen. Sikimić smatra da je ovo nastavak priče sa objavljivanjem njegove smrtovnicom, zbog koje je podneta krivična prijava jer mu je na tajnačin ugrožena sigurnost.

- O čitavom slučaju obaveštena je i Bezbednosno informativna agencija zato što sam na njoj prikazan u fašističkoj uniformi. Usmerili smo policiju na moguće nalogodavce sinoćnjeg podmetanja. Postoji krug ljudi koji su, u nameri da mi ugroze život, očigledno vrlo uporni, a sve uoči i nakon izborne skupštine u Advokatskoj komori Vojvodine 30. juna – ocenio je Sikimić.

Sikimić je smenjen sa mesta predsednika AKV nakon niza peripetija i navodnih optužbi o nenamenskom trošenju novca za reprezentaciju, a na njegovo mesto postavljen je advokat Vladimir Beljanski iz Novog Sada.

Izvor: Blic.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
16°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 1 m/s, NNE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?