Zbog radova na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke 17 linija GSP-a menja trasu

12:03:00 19.03.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Autobusi GSP-a na linijama: 1, 11A, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 30, 31, 32, 33, 35 i TE-TO od sutra saobraćaju izmenjenom trasom kretanja zbog radova na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice


Zbog radova na raskrsnici Bulevara Jaše Tomića i Kisačke 17 linija GSP-a menja trasu


LINIJA BROJ 1


Autobusi koji saobraćaju sa Klise, od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske skreću levo u Partizansku, potom desno u Temerinsku, do Ulice Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koriste stajališta drugih linija.


U smeru sa Štranda, od raskrsnice ulica Kisačka i Temerinska, produžavaju izmenjenom trasom kroz Temerinsku ulicu, levo u Partizansku, pa desno u ulicu Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase koriste stajališta drugih linija.


LINIJA 11A


Od raskrsnice ulica Gundulićeva i Temerinska autobusi na izmenjenom delu trase skreću levo u Temerinsku, zatim desno u Kisačku, pa levo u Bulevar kralja Petra I, zatim desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju do Železničke stanice.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište u ulici Temerinska (Temerinska - Pijaca).


LINIJA BROJ 15


Autobusi iz centra, od raskrsnice ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar Jaše Tomića na izmenjenom delu trase skreću levo u Bulevar Jaše Tomića, potom desno u Rumenačku, pa desno u Industrijsku, levo u Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište u ulici Bulevar Jaše Tomića (Bulevar Jaše Tomića - Železnička stanica).


LINIJA 16


U smeru sa Železničke stanice, autobusi od raskrsnice ulica Bulevar Jaše Tomića i Kisačke skreću desno u Kisačku, pa levo u Jovana Cvijića,zatim levo u Temerinsku, pa desno u Put Šajkaškog odreda i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište (Kisačka - Bulevar Jaše Tomića) u Kisačkoj.


LINIJA 17


Iz smera BIG-a, autobusi od raskrsnice ulica Sentandrejski put i Partizanske skreću levo u Partizansku, pa desno u Temerinsku do Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koriste stajališta drugih linija.


Autobusi koji saobraćaju iz centra od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića na izmenjenom delu trase skreću levo u Bulevar Jaše Tomića, pa desno u Rumenačku, desno u Industrijsku, levo u Sentandrejski put i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište u ulici Bulevar Jaše Tomića (Bulevar Jaše Tomića - Železnička stanica).


LINIJA BROJ 20


Autobusi sa Železničke stanice, od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke skreću desno u Kisačku, pa levo u Jovana Cvijića, levo u Temerinsku do raskrsnice sa Partizanskom,a potom nastavljaju pravo redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište (Kisačka - Bulevar Jaše Tomića) u ulici Kisačka.


LINIJA BROJ 25


Sa Železničke stanice autobusi od raskrsnice BulevaraJaše Tomića i Kisačke skreću desno u Kisačku, pa levo u Jovana Cvijića, zatim levo u Temerinsku, pa desno na Put Šajkaškog odreda i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na izmenjenom delu trase autobuske linije koriste prvo stajalište (Kisačka - Bulevar Jaše Tomića) u ulici Kisačka.


LINIJE 21, 22, 23, 24 I 30


Iz Novog Sada redovnom trasom, a iz mesta saobraćaju redovnom trasom do raskrsnice Kisačka-Bulevar Kralja Petra I, odakle idu levo Bulevarom Kralja Petra I, pa desno Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice.

Na izmenjenom delu trase, koristi se postojeće autobusko stajalište Bulevar Kralja Petra I-Kisačka.


LINIJA 35


Autobusi za Čenej saobraćaju sa polaznog stajalište na Bulevaru Jaše Tomić (početno stajalište 11A, ispred ulaza na MAS-u). Idu Bulevarom Jaše Tomića, pa desno Rumenačkom, potom desno Industrijskom, zatim pravo Partizanskom, levo u Sentandrejski put i dalje nastavlja redovnom trasom.

Za vreme trajanja izmene, koristi se autobusko stajališe raskrsnice Sentandrejski put-Partizanska (Linija 1).


Autobusi koji polaze iz mesta za Novi Sad saobraćaju redovnom trasom.


TE-TO


Autobusi GSP-a iz Novog Sada saobraćaju redovnom trasom do Kisačke ulice, gde skreće desno u Kisačku, levo Jovana Cvijića, levo Temerinskom, desno Put Šajkaškog odreda i nastavlja redovnom trasom.

Koristi se stajalište u Kisačkoj ulici (linije br.1).


Autobusi koji polaze iz TE-TO saobraćaju redovnom trasom.


LINIJE 31,32 I 33


Iz Novog Sada, autobusi saobraćaju sa MAS-e, desno u Bulevar Jaše Tomića, desno Rumenačkom, potom desno u Industrijsku, pa nastavljaju Partizanskom ulicom i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase ne koriste se stajališta drugih linija.


Prilikom dolaska u Novi Sad, autobusi na ovim linijama saobraćaju redovnom trasom.


Izmenjen režim saobraćaja važi do završetka radova, ističu u JGSP "Novi Sad".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?