Dečak koji je hapšen zbog više desetina krađa, opet pobegao iz ustanove u Novom Sadu

17:01:00 05.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Trinestogodišnji dečak, koji je 3. januara uhapšen zbog sumnje da je zajedno sa jednim šesnaestogodišnjakom počinio više krađa, hapšen je i ranije, a sumnjiči se za više desetina krađa, kao i da je sa mlađim bratom prebio starijeg čoveka koji je kasnije preminuo.

Dečak koji je hapšen zbog više desetina krađa, opet pobegao iz ustanove u Novom Sadu


Dečak je već nekoliko puta bežao iz objekta koji je pod nadzorom Centra za socijalni rad, pronalažen je i vraćan nazad, da bi ponovo bežao. Mediji pišu da je i sada pobegao iz ovog objekta koji je otvorenog tipa.

S obzirom na to da ima 13 godina, dečak nije krivično odgovoran po našem zakonu.

Policija je u sredu saopštila da sumnja da je trinaestogodišnjak poslednjih dana počinio najmanje devet krađa u Novom Sadu i da je četiri pokušao. Navedeno je da je neka od tih dela počinio sa šesnaestogodišnjakom sa kojim je i uhapšen. Kod mlađeg dečaka je pronađen novac i mobilni telefon, koji su, kako se sumnja, ukradeni prethodnih dana.

Inače, ovaj trinaestogodišnjak i njegov mlađi brat uhapšeni su u novembru prošle godine zbog sumnje da su izvršili 32 krađe i pokušaje krađe. Policija ove dečake sumnjiči i da su u aprilu prošle godine u Tovariševu prebili Todora Šunjku (75), koji je tri meseca kasnije preminuo.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
19°
Vlažnost: 68%
Pritisak: 1010.6 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?