Od danas novi red vožnje GSP-a

19:09:00 01.09.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Autobusi na gradskim i prigradskim linijama od danas kreću po zimskom redu vožnje, javljaju iz Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad”.

Od danas novi red vožnje GSP-a


Izmene u polascima gradskih i prigradskih linija dostupne su na internet sajtu preduzeća (www.gspns.co.rs), a oni koji žele da imaju red vožnje na papiru mogu kupiti štampano izdanje po ceni od 50 dinara na svim kioscima preduzeća. Osim vremenskih izmena, usklađenih po potrebama putnika, JGSP je uvelo i novu kružnu liniju 51A/Bkoji od danas prevozi putnike od Novog Sada ka Sajlovu i Veterniku.

Studenti koji žele da kupe mesečne markice za prevoz gradskim i prigradskim autobusima JGSP „Novi Sad” za septembar i oktobar, mogu to učiniti na osnovu prošlogodišnje pokazne karte uz obavezno prikazivanje indeksa blagajniku.

To odobrenje ne odnosi se na studente koji su ove godine upisali fakultet ili višu školu jer oni moraju da imaju overen formular zahteva za izdavanje nove pokazne karte i da ispoštuju redovnu proceduru izrade. Studentima prve godine čiji su indeksi na fakultetima, odobrava se izrada pokazne karte bez uvida u taj dokument, i to na osnovu overenog zahteva za izdavanje pretplatne karte koji se dobija u visokoškolskim ustanovama.

Već od 1. novembra za kupovinu markica svi akademci moraju da imaju nove pokazne karte.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?