Osumnjičenom za ubistvo MMA borca i ranjavanje Goranca određen pritvor

16:09:00 16.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Danijelu Janošu, koji se sumnjiči se za ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca, 2. septembra na Detelinari, određen je pritvor.

Osumnjičenom za ubistvo MMA borca i ranjavanje Goranca određen pritvor

Njemu je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako navode u novosadskom Višem sudu, pritvor mu je određen zbog bojazani da bi se boravkom na slobodi mogao kriti i na taj način ometati uspešno vođenje krivičnog postupka, da će osumnjičeni ometati postupak uticajem na iskaz svedoka koji treba da budu saslušani, da bi mogao ponoviti, odnosno, dovršiti krivično delo koje je ostalo u pokušaju i zbog uznemiravanja javnosti.

Za krivično delo za koje je se Danijel Janoš osnovano sumnjiči zaprećena je kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Podsetimo, Danijel Janoš, za kojim je policija tragala poslednjih nedelju dana, sam se sinoć predao, a sumnja se da je on vozio automobil iz kog je pucano.

Inače, 19. septembra, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu potvrdilo je da je izdalo poternicu za dvojicom Novosađana, osumnjičenih za ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 100%
Pritisak: 997.3 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?