Prolećni red vožnje biće ukinut nakon praznika

12:04:00 14.04.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Od utorka, 18. aprila biće vraćeni ukinuti polasci autobusa. Kako je saopštio JGSP „Novi Sad“, tog dana će staviće van snage prolećni red vožnje koji je uveden 1. aprila i autobusi će saobraćati po redu vožnje koji je bio aktuelan do 31. marta.

Prolećni red vožnje biće ukinut nakon praznika


Na ovaj korak gradski prevoznik se odlučio nakon urgencije gradonačelnika Novog Sada i njegovog zaključka da odluka o ukidanju više polazaka autobusa nije bila dobra.

Gradonačelnik je doneo ovakvu odluku zbog velikog broja pritužbi građana na funkcionisanje javnog prevoza od 1. aprila, odnosno nakon redukcija. O tome više čitajte OVDE.

Prethodno je GSP 1. aprila napravio korekcije u redu vožnje za koje je naveo da su usklađene sa potrebama korisnika usluga prevoza u narednim mesecima i racionalnim, ekonomskim ponašanjem. Po tom redukovanom redu vožnje pojedine linije su radnim danima ostale i bez 20 redovnih polazaka. Više o tome čitajte OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
21°
Vlažnost: 60%
Pritisak: 1012.0 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?